Drets laborals trepitjats

Una instantània sobre les actuacions de Deguda Diligència en Drets Humans de 23 empreses de la indústria mundial del calçat, per reflexionar i promoure el consum conscient.

El malbaratament d’aliments

Un quadern que explica  com la nostra relació amb el menjar i el malbaratament d’aliments afecta la vida de les persones en el nostre planeta tant les que passen gana com a les que ens enverinem amb el que llancem i que és, per això, que malbaratar aliments adquireix la categoria de sacrilegi i el […]

Menjadors escolars ecològics

Materials didàctics amb informació sobre el consum responsable, els aliments sans i nutritius, el producte local i de temporada, l’economia social, la gestió de residus… Útil per reflexionar sobre les actituds i els hàbits potenciant un consum responsable.

Les sabatilles

Dinàmica per reflexionar sobre les relacions laborals i comercials injustes.

Canvia de sabates

Vídeo breu que ens insta a prendre consciència que moltes de les coses que portem s’han produït amb condicions laborals injustes.

Problemes del primer món

Un curtmetratge que planteja l’alarmant descompensació de recursos en el món i fa una cridada a combatre el virus de la desigualtat.

Més enllà de les fronteres

Joc en línia que ens proposa una altra manera de conèixer la realitat de les migracions i el refugi a través de les TICs. Les persones participants hauran de fer un itinerari en el qual es trobaran múltiples proves que hauran d’anar resolent. Així aniran entrant en la pell de les persones forçades a deixar […]

Greta Thunberg

Fragment breu d’un discurs de Greta Thunberg davant els alts càrrecs mundials de la Cimera pel clima.