Drets laborals trepitjats

Una instantània sobre les actuacions de Deguda Diligència en Drets Humans de 23 empreses de la indústria mundial del calçat, per reflexionar i promoure el consum conscient.

El malbaratament d’aliments

Un quadern que explica  com la nostra relació amb el menjar i el malbaratament d’aliments afecta la vida de les persones en el nostre planeta tant les que passen gana com a les que ens enverinem amb el que llancem i que és, per això, que malbaratar aliments adquireix la categoria de sacrilegi i el […]

Menjadors escolars ecològics

Materials didàctics amb informació sobre el consum responsable, els aliments sans i nutritius, el producte local i de temporada, l’economia social, la gestió de residus… Útil per reflexionar sobre les actituds i els hàbits potenciant un consum responsable.

Som gent de profit

Pàgina web de l’Agència de Residus de Catalunya amb eines, consells, activitats, receptes, informacions… per evitar el malbaratament alimentari.

Treballem per una energia sostenible

Exposició virtual amb informació sobre estalvi i eficiència energética contra el canvi climàtic. Inclou un vídeo explicatiu, un kahoot i jocs per saber el que s’ha après.

Vides trencades per la soja que alimenta els nostres porcs

Reportatge de l’ARA sobre la desforestació i els conflictes per la terra que generen els cultius de soja al Brasil. Bona part d’aquesta soja ve a parar a Catalunya, que la importa en gran quantitat per fer pinso per als porcs.

Les sabatilles

Dinàmica per reflexionar sobre les relacions laborals i comercials injustes.

Canvia de sabates

Vídeo breu que ens insta a prendre consciència que moltes de les coses que portem s’han produït amb condicions laborals injustes.