UIC – Jornada de Mobilitat Activa i Hàbits Saludables

El 27 de maig, al Campus Sant Cugat, va tenir lloc la Jornada de Mobilitat Activa i Hàbits Saludables, organitzat per l’Oficina de Cooperació i Desenvolupament Sostenible de UIC Barcelona.

Amb l’objectiu de fer visible que cuidar el planeta està a l’abast de tothom, es van dur a terme diverses xerrades i tallers, centrats principalment a tractar els temes de mobilitat activa i alimentació sostenible.

Respecte a la mobilitat activa, a partir d’escoltar diversos experts vam apreciar com ens pot ajudar a millorar la salut i quines són les barreres que se solen trobar. Els joves vam dur a terme un taller amb post-its, i posteriorment, vam conèixer el projecte Bicibús, el qual ens va resultar molt interessant, i el que era el “Plogging”, una combinació d’esports exteriors amb l’acció de recollir residus.

Seguidament, pel que fa a l’àmbit de l’alimentació sostenible, vam realitzar un taller dut a terme per la Cooperativa l’Ortiga,  una cooperativa d’agricultura ecològica situada a Collserola, per tal de conèixer els avantatges i inconvenients dels aliments de proximitat i els que no ho són. 

Finalment, vam visitar l’hivernacle de la UIC, i tot seguit vam gaudir d’un càtering i un concert per tancar l’acte, de la mà de l’Anna Barat, la Paula Moldes i la Judit Moldes.

En general, va ser una experiència molt enriquidora!

Comparteix:

Experiències relacionades